Warehouse Management Systems

Warehouse Management Systems

Asiguram software pentru controlul operatiunilor in cadrul depozitelor. Receptia, stocarea si expedierea marfurilor pot fi organizate in asa fel incat fluxul operatiunilor sa fie cat mai eficient. Citirea, inregistrarea informatiilor in timp real, precum si transferul acestora se realizeaza imediat prin intermediul software-ului potrivit.

In acest sens, DS Solution va pune la dispozitie nu numai partea de software, ci si echipamente performante de identificare automata a produselor, totul de la cititoare pentru coduri de bare, terminale mobile si imprimante termice.

Dezvoltam sisteme WMS personalizate pentru fiecare companie si cautam sa optimizam si sa adaptam tehnologia pe care o oferim clientilor nostri, astfel incat operatiunile desfasurate in cadrul depozitelor sa fie cat mai eficiente din punct de vedere al resurselor umane, de timp si financiare.

Clientii nostri beneficiaza de urmatoarele avantaje prin implementarea unui sistem WMS:

  • Gestionarea unui numar nelimitat de depozite;
  • Reorganizare rapida a fluxurilor operatiunilor, in cazul in care intervin schimbari;
  • Receptia rapida si corecta a marfurilor;
  • Optimizarea spatiului din depozit;
  • Pozitionarea si localizarea rapida a produselor in zonele de stocare, pentru optimizarea vitezei de rotatie a stocurilor;
  • Identificarea automata a produselor in momentul receptiei prin utilizarea tehnologiei Auto ID, care permite etichetarea articolelor cu coduri de bare corespunzatoare, pentru a fi scanate ulterior. Astfel, informatiile despre intrari-iesiri sunt captate si pot fi adaugate automat intr-o baza de date central, in vederea procesarii.

Mai mult! Aveti posibilitatea sa reduceti timpul si efortul alocat inventarului din cadrul unui depozit, prin implementarea unui sistem rapid de inventariere.

Descrieti  tipul operatiunilor dumneavoastra si veti primi in cel mai scurt timp o solutie optima. CONTACTATI-NE ACUM!

Tags: , , , , ,

Copyright © 2019 DS Solution