Despre noi

Identificarea automata a datelor

Compania noastra furnizeaza solutii complete pentru identificarea automata a datelor: imprimante coduri de bare, imprimante pentru carduri, cititoare coduri de bare, terminale mobile, solutii RFID, consumabile si servicii de inginerie software pentru integrarea sistemelor pe care le achizitionati de la noi.

Domeniile noastre de expertiza sunt: integrare proiect, solutii mobile, dezvoltare soft, gestiunea depozitului, infrastructura wireless pentru industrie, proiectare retele, intretinere si service, audit si instruire personal, tiparire specializata la comanda si tot ce presupune identificarea automata a datelor. Cei mai importanti clienti fac parte din industria retail, alimentara, farmaceutica, electronica, logistica si transporturi, auto.

Sediul nostru este in Otopeni, dar avem acoperire nationala in mod direct, sau prin partenerii nostri.

Misiunea companiei

Ne propunem sa venim in ajutorul clientilor nostri pentru imbunatatirea productivitatii in companiile lor, prin furnizarea de solutii hardware/software integrate, bazate pe identificarea automata a datelor prin codurile de bare si sisteme RFID.

Viziunea DS Solution

Intentionam sa contribuim la dezvoltarea unui mediu industrial, comercial si medical cu birocratie minima.

Valorile noastre >>

Industrii si aplicatii

Valorile noastre prioritare sunt loialitatea si respectul pentru client. Astfel, am creat parteneriate solide alaturi de clientii nostri, oferind o gama completa de produse si servicii, potrivite pentru o majoritatea aplicatiilor industriale si nu numai.

Compania DS Solution a atins si a construit relatii puternice cu multe companii de productie din aproape fiecare sector industrial, astfel intelegem in profunzime nevoile si problemele clientilor nostri. In cadrul colaborarii, minimizam timpii morti, fapt ce conduce la imbunatatirea productivitatii si a consumului de energie, avem raspunsuri si suport pentru fiecare dintre aceste provocari. De asemenea, apreciem complexitatea operatiunilor dumneavoastra si nevoia de produse specializate, de constanta, sustinere etc.

Interactionam si oferim raspunsuri la timp pentru fiecare cerinta, impreuna cu inovatia continua si oferta de inalta calitate, ce reprezinta elementele distinctive DS Solution. Solutiile noastre contribuie la cresterea eficientei si calitatii proceselor din industria de retail, auto, productie, transport si logistica sau asistenta medicala, de-a lungul proceselor de aprovizionare si productie.

Oferim un portofoliu extrem de vast de solutii si produse, indiferent de industria in care activati:

Industria retail
Industria auto
Industria food & beverages
Industria metalurgica
Industria IT
Industria electronica
Industria medicala si farmaceutica
Industria de electrice si electronice
Transporturi si logistica

Urmariti-ne pe:
LINK 50X50TWITTER 50X50FB 50X50

 

Copyright © 2019 DS Solution