Touch 90 PRO

Touch 90 PRO

Scanerul linear prin contact  Touch 65/90 este o excelenta optiune pentru cei ce cauta o solutie eficienta de cost pentru managementul documentelor generale si pentru aplicatiile retail.

Touch 65/90™ Pro ofera o solutie completa pentru conectivitate incluzand  RS-232, USB, Wedge si Wand Emulation in timp ce Touch 65/90 Light ofera  moduri singulare USB sau PS2 Wedge si RS-232 . Ambele ofera o rata ridicata de prima citire prin combinarea performantei excelente de citire cu metodeavanzare de reconstructie a codurilor distruse sau slab printate rezultand intr-o productivitate ridicata .Modurile de lucru editarea datelor si formatarea datelor sunt disponibile pentru a prelucra datele colectate in formatul cerut de aplicatia software folosita.

Cititoarele Touch sunt disponibile cu ferester de citire de  65 mm si 90 mm, pentru a citi coduri de bare standard sau extinse . Cititoarele  Touch sunt disponibile ca modele cu buton. Ele pot fi folosite si ca cititoare automate fara actionare mecanica prin configurarea  software-ului.

Copyright © 2019 DS Solution