Sofware inventariere

Sofware inventariere

DS Solution ofera solutii personalizate de inventariere, adaptate la frecventa procesului din fiecare companie (fie ca este vorba de inventarul anual, periodic, sau ocazional).

De multe ori, inventarul din ERP nu corespunde inventarului fizic facut la sfarsitul anului sau dupa fiecare trimestru. Aceste diferente pot fi explicate in mod diferit. De exemplu, pot exista bunuri care nu sunt plasate corespunzator, care sunt deteriorate, care se pierd sau care sunt furate. Este foarte important ca dumneavoastra sa puteti face usor si rapid un inventar fizic pentru a putea oferi clientilor servicii mai bune si pentru a va asigura ca stocul este corect.

Modulul nostru pentru inventariere permite ca un inventar sa fie impartit astfel incat sa poata fi accesat simultan de mai multi operatori mobili, fara sa existe riscul de a scana de mai multe ori produsele din aceleasi locatii.

Daca exista diferente intre ceea ce s-a gasit in timpul inventarului si stocurile ERP, Managerul de Depozit poate solicita efectuarea inventarului doar pentru locatiile unde exista diferente, si asta doar apasand un buton. Dupa ce inventarul este validat, stocul poate fi reinnoit. In tot acest timp, Managerul de Depozit stie situatia exacta a comenzii de inventar, stie cine sunt operatorii mobili care au lucrat la ea, cat a durat si care au fost rezultatele. ERP va contine situatia stocurilor.

Avantajele programelor de inventariere realizate la comanda de catre DS Solution:
– Raportare si monitorizare in timp real
– Captarea rapida a informatiilor
– Reducerea riscului de eroare si reducerea timpului alocat procesului de inventariere manual
– Reducerea costurilor prin automatizarea procesului de inventariere rapida

Clientii nostri utilizeaza software de inventariere pentru:
– Stocuri materii prime
– Stocuri de marfuri
– Mijloace fixe
– Alte obiecte de inventar

Sunteti interesat de imbunatatirea procesului de inventariere? Scrieti-ne pe FORMULARUL DE CONTACT, iar unul dintre colegii nostri va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp!

Tags: , , , , ,

Copyright © 2019 DS Solution