Riboane

Riboane

Oferim o gama completa de riboane actualizate in mod constant pentru a se potrivi aplicatiilor actuale si viitoare si pentru a depasi asteptarile pietei. Riboanele furnizate de DS Solution beneficiaza de o calitate superioara si sunt produse in conditii optime, cu un impact redus asupra mediului.

Riboane Intermec

Concepute pentru marcarea pe etichete sau taguri, riboanele Intermec ofera rezultate foarte bune la tiparirea codurilor de bare sau informatiilor in format text. Suprafata pe care se utilizeaza poate fi atat hartie, cat si folie. 

  • ThermaMAX TMX1000: riboane de calitate pentru utilizare generala, economice. Detalii…
  • ThermaMAX TMX2000: riboane pentru o calitate clara a imaginii, cu rezistenta la intindere si la interactiunea cu suprafete abrazive. Detalii…
  • ThermaMAX TMX3000: riboane durabile, care rezista la o expunere timp de 3 ani la raze UV, zapada sau ploaie. Detalii…

Riboane Armor 

  • AWR® / AWX®  – cu ceara: destinate aplicatiilor standard ( pentru capete plate de printare). Poate fi utilizat pe etichete din materiale diferite si ofera o excelenta protectie pentru capul de printare.
  • APR®/APX® – cu ceara si rasina: apreciata pentru performantele sale si domeniul vast de aplicabilitate. Aceasta gama de riboane, da rezultate excelente pe hartie tratata si sintetica ( PE,PP,PET) si are capacitatea de a imprima coduri de bare la temperaturi de 90°. Gama ofera protectie pentru capul de printare.
  • AXR® – cu rasina: destinate aplicatiilor extrem de solicitante. Riboanele din rasina ARMOR, sunt recomandate in special pentru  etichete din materiale sintetice ( PE, PP, PET) fiind rezistente la: temperaturi inalte,  solventi si la anumiti detergenti; unele se pot updata pentru utilizarea in aplicații specifice , cum ar fi printarea pe materiale textile.

Riboanele Zebra

Permit imprimarea informatiilor pe hartie (riboanele cu ceara), pe hartie sau materiale sintetice si rezistente la substante chimice (riboanele cu ceara si rasina), sau pentru utilizarea in medii industriale dificile (cele cu rasina). Detalii…

DS Solution va pune la dispozitie si riboane Zebra color pentru imprimarea cardurilor, care asigura o functionare optima a imprimantelor pentru carduri, ofera culori vibrante si permit tiparirea unor texte si coduri de bare clare, prin tehnologia Zebra True Colours®.

De ce este bine sa utilizati riboane marca Zebra pentru imprimantele de la aceeasi marca?

Riboane pentru imprimantele marca Toshiba

Produse la standarde inalte de calitate, riboanele marca Toshiba sunt testate riguros pentru a garanta utilizatorilor o calitate optima si eficienta in utilizare. In gama de riboane exista peste 1.000 de produse de marimi si tipuri diverse (cu ceara, cu ceara si rasina, cu rasina). Cu utilizare optima pe hartie sau material sintetice, riboanele din aceasta gama sunt ideale pentru operatiunile logistice desfasurate in depozit, dar si in exterior, cat si in domeniul retailului. Riboanele din gama Toshiba au o utilizare larga, de la medii usoare de lucru (etichetare la raft, etichetare cutii etc) in cazul riboanelor cu ceara, pana la medii dificile de operare, industrial (industria auto, farma, electronic etc) in cazul riboanelor cu rasina.

De ce este bine sa utilizati consumabile marca Toshiba pentru imprimantele de la aceeasi marca?

Riboane pentru imprimantele care nu sunt marca Toshiba

Toshiba produce riboane si pentru alte marci de imprimante, pastrand calitatea si standardele la care clientii s-au obisnuit. Alegerea perfecta pentru marcarea  ambalajelor flexibile sau a etichetelor din hartie/ materiale sintetice. Disponibila in diverse culori, in varianta cu ceara si rasina. Detalii…

Tags: , , , , , , , , , ,

Gallery

Copyright © 2019 DS Solution