Tehnologia Green Spot de la Datalogic

Tehnologia Green Spot de la Datalogic

Tehnologia Green Spot de la Datalogic

Datalogic a patentat tehnologia Green Spot, un real succes in randul utilizatorilor de scanere pentru codurile de bare. Asa cum ne-a obisnuit, mereu preocupata de eficientizarea operatiunilor clientilor sai, Datalogic a creat un sistem simplu de maximizare a productivitatii procesului de identificare automata a datelor, indiferent de mediul in care se desfasoara activitatea.

In urma analizei de piata desfasurata, s-a constatat ca in medii linistite de lucru, precum birouri, sedii de firma sau unitati de retail, cititoarele pentru coduri de bare functioneaza eficient, dar in mediul industrial, in zona depozitelor, parcarilor aglomerate sau sectiilor de productie procesul de scanare a datelor intampina dificultati datorita zgomotelor, unde semnalul sonor este aproape imposibil de auzit.

Astfel s-a nascut, pe cat de simpla, pe atat de inovativa tehnologia Green Spot, care ofera semnal luminos ca feedback in urma actiunii de scanare. Principiul de functionare este simplu: terminalul mobil sau scanerul proiecteaza o raza laser pe imaginea codului de bare. In momentul cand aceasta este detectata, un LED secundar proiecteaza un semnal vizual sub forma unui punct de culoare verde (Green Spot), vizibil foarte clar pe codul de bare, chiar si in conditii de lumina foarte puternica, reprezentand confirmarea ca acel cod de bare a fost scanat adecvat.

Este o solutie simpla, dar ingenioasa, patentata de partenerul nostru Datalogic, care garanteaza de fiecare data un feedback pozitiv in urma citirii.

Tags: ,

Gallery

Copyright © 2019 DS Solution